09 395 22 33

TÜV certified

Made in Norway

Wij vinden samen de juiste oplossing!

09 395 22 33

Blijf actief dankzij het traphulpmiddel AssiStep

De AssiStep geeft u of uw dierbare het vertrouwen om de trap veilig te blijven gebruiken.

Hoe werkt de AssiStep?

AssiStep staat voor kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Uw veiligheid is onze topprioriteit. Onze gespecialiseerde adviseurs informeren u graag over het onderwerp mobiliteit en bereikbaarheid - samen vinden we de juiste oplossing voor u! 

1. Neem contact op met ons

09 395 22 33

GNeem contact op met onze experts en bekijk uw mogelijkheden. Onze adviseurs helpen u graag om ons product beter te leren kennen. Bij interesse stellen wij u enkele vragen over uw trap en de behoefte van de gebruiker. Als u meer informatie nodig heeft of de prijs van een AssiStep te weten wil komen, komen onze specialisten graag bij u langs.

GEMAKKELIJK, SNEL en VRIENDELIJK

3. Gratis installatie

Rechte trappen of trappen met bochten, de AssiStep past zich aan! Bel ons voor meer informatie of voor de opmeting van de trap en vrijblijvende offerte. Als u een trap met meerdere verdiepingen heeft, kan AssiStep in secties worden geïnstalleerd om alle verdiepingen te overbruggen. Onze gecertificeerde technici installeren AssiStep in slechts 4 uur.

GEEN BREEKWERK, ZONDER ZORGEN

2. Gratis woningobservatie en vrijblijvende offerte

Vraag gratis en vrijblijvend een observatie van uw trap aan. De mobiliteitsspecialisten evalueren uw trap en analyseren de haalbaarheid van de installatie. Na het opmeten van uw trap laten zij u de mogelijkheden zien. Na deze evaluatie zal de specialist u een gratis en vrijblijvende offerte en een waarschijnlijke installatiedatum bezorgen.

GRATIS en GEEN VERPLICHTING!

Vraag een gratis brochure aan!

Bekroond Scandinavisch ontwerp

Snelle installatie door professionals

Veilige en gezondheidsbevorderende oplossing

Adapteerbaar voor alle soorten trappen

Rechte Trap

Een standaard trap in een rechte lijn.

Trap met bocht

Trap met bocht, hoek of palier.

Betaalbare traphulp voor elk budget.

AssiStep is de perfecte oplossing voor mensen met een verminderde mobiliteit om de trap veilig en met het gewenste comfort te gebruiken. Met dit mobiliteitshulpmiddel behoudt u uw actieve leven binnenshuis. U kan alle kamers in uw huis blijven gebruiken, zelfs de bovenste verdiepingen. Dit alles zonder problemen, terwijl u actief blijft en zonder afhankelijk te zijn van anderen..

De kosten van een AssiStep hangen af van uw trap en uw behoeften. Om de kostprijs van een AssiStep in te kunnen schatten, is het noodzakelijk om rekening te houden met verschillende factoren: het type trap (recht, gebogen, overloop), de lengte van de trap met het aantal treden, het aantal bochten of hoeken en eventueel extra uitrusting indien nodig.

Ontdek de factoren die de prijs van een AssiStep bepalen

Welk type trap heeft u?

Rechte trapGebogen trap

Neem de volgende stap

Laat u opbellen door één van onze experten. Vraag een brochure of een gratis offerte aan.

Voor een gratis advies en een vrijblijvende offerte vult u het formulier in.

Adaptez gaat zorgvoldig om met uw gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.

Hoe koop ik een AssiStep?

De tevredenheid van onze klanten is de manier waarop wij ons succes meten, en daarom ook onze eerste prioriteit. Vertrouwen is net zo belangrijk voor ons als voor u, en daarom zijn we erg trots op hoe we de AssiStep bij u thuis verkopen, leveren en onderhouden. Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt, zullen we doen wat we kunnen om te voldoen aan de hoge normen die we onszelf stellen. 

1. Neem contact op met ons 

2. Gratis observatie en vrijblijvende offerte 

3. Gratis installatie

© 2024 Adaptez. All rights reserved

Privacy Policy.

Wat is de AssiStep?

De AssiStep is een flexibel product dat eenvoudig aangepast kan worden aan uw huis en uw trap. Het bestaat uit een handgreep, die voortbeweegt langs een handrail. De onderdelen zijn modulair, zodat ingrijpende verandering niet noodzakelijk zijn. Met de vaste handgreep krijgt de gebruiker de nodige ondersteuning om de trap op of af te gaan, op zijn of haar eigen tempo en zonder hulp van een ander. 

Voor wie is de AssiStep?

Van de duizenden installaties tot op vandaag uitgevoerd zijn, genieten verschillende type gebruikers van de hulp van de AssiStep. De typische gebruiker is iemand die moeilijkheden heeft om zijn of haar trap te gebruiken. Sommige personen zijn op de grond of van de trap gevallen en willen daarom meer steun en veiligheid bij het traplopen.