Vrijblijvend bezoek

Vraag een gratis brochure aan

Wilt u onze producten zien?

Adaptez biedt een oplossing op maat voor uw badkamer

Gratis offerte

Stijlvolle badkameropties

Hulp bij aanvragen subsidie

Badkameroplossingen voor zelstandig wonen

Een eenvoudige manier om alle informatie die u nodig heeft, rechtstreeks via e-mail te ontvangen. Heeft u geen e-mailadres? Neem dan zeker contact met ons op.

Vraag een gratis brochure aan

 Instapbad brochure

Adaptez gaat zorgvuldig met uw gegevens om. Lees hier onze privacyverklaring.

Specialist in instapbaden en inloopdouches 

Badkameroplossingen voor zelfstandig wonen

Hoe wij u kunnen helpen:

We bieden verschillende oplossingen aan.

Inloopdouches en instapbaden die zorgen voor een onafhankelijker en ontspannender douche- of badervaring bij u thuis!

VOOR ALLE BADKAMERS INCLUSIEF KLEINE AANPASSINGEN 

Angst om te vallen bij het gebruik van je huidige badkuip?

Angst om te vallen bij het gebruik van uw huidige badkuip?

Als u ooit uitgegleden of gevallen bent bij het nemen van een bad, dan is het raadzaam om de installatie van een bad met deur te overwegen. Om verdere valpartijen te voorkomen, dient u uw huidige badkamer om te bouwen tot een veilige plaats die aangepast is aan de nieuwe omstandigheden. Enkel op deze manier kan u weer veilig gebruik maken van uw badkamer.

Hoelang duurt het om een nieuwe badkameroplossing te installeren?

Hoelang duurt het om een nieuwe badkameroplossing te installeren?

 In een mum van tijd! Een instapbad of douche installeren gaat sneller dan u zich kunt voorstellen. Afhankelijk van de gekozen materialen en het gekozen model, zijn onze instapbaden en douches ontworpen voor een snelle en efficiënte installatie. Onder normale omstandigheden kan de installatie  in minder dan 48 uren.

Wat kost een aangepaste badkamer?

Wat kost een aangepaste badkamer?

Een exact antwoord hierop is moeilijk te geven. Hiervoor moet men met heel wat factoren rekening houden zoals o.a. afmetingen, materialen, met of zonder accessoires, enz. Zo kan u bijvoorbeeld al een douchecabine hebben vanaf € 3 695,00. Bij een volledige renovatie van uw badkamer moet u rekening houden met bedragen vanaf € 10 000,00.

Instapbaden

Instapbaden

Adaptez biedt baden met een deur aan die de ideale oplossing zijn voor mensen met verminderde mobiliteit. Dankzij de verlaagde instap vermindert het risico op vallen. Alle drempels kunnen voortaan overwonnen worden. Wil u weer veilig baden? Dit kan dankzij onze ruime keuze aan instapbaden.

Inloopdouches

 Inloopdouches

Onze inloopdouches worden op maat gemaakt waardoor iedere badkamer met zorg aangepast kan worden. Dankzij het gebruik van veiligheidsglas en antislipvloeren, verzekert u zich met onze inloopdouches van een veilige én zelfstandige douche-ervaring. Wie zou hier niet voor kiezen?

Badkamer oplossingen ontworpen volgens jouw behoeften

BADKAMERS AANGEPAST VOOR SENIOREN EN MENSEN MET VERMINDERDE MOBILITEIT 

Badkameroplossingen ontworpen volgens uw behoeften.

Iedereen verdient om te kunnen genieten van zijn of haar badkamer zonder de hulp van anderen in te moeten schakelen. Wat is er nu beter dan een rustige én onafhankelijke beleving? Zich wassen is iets waar we allemaal zo veel mogelijk privé van willen genieten. Helaas kan dit voor sommige mensen een zeer moeilijke taak zijn.

Privacy, comfort en ontspanning zijn dé kernwoorden voor een authentieke badervaring. Met dank aan de verlaagde instapdrempel en antislipvloeren, kan u met onze instapbaden voor zichzelf blijven zorgen, vandaag én morgen. Adaptez heeft alle oplossingen in huis om het baden weer vanzelfsprekend te maken. Uw veiligheid is onze zorg!

Tijdens het vrijblijvend bezoek zal onze specialist de badkameroplossing voorstellen die het beste bij uw huidige en toekomstige behoeften past. U kan bovendien van de gelegenheid gebruik maken om al uw vragen te stellen, bv. over fiscale voordelen.

Ons doel is om u te helpen om uw onafhankelijkheid terug te winnen door een badkamer te creëren die is aangepast aan uw behoeften. We staan steeds aan uw zijde wanneer u onze ondersteuning en ons deskundig advies nodig heeft.

Vraag hier een gratis en vrijblijvende afspraak aan.

Unieke werkwijze 

Adaptez zorgt voor alles

U hoeft zich nergens nog zorgen om te maken. Adaptez doet al het nodige om uw oude badkuip te verwijderen en de nieuwe badkameroplossing te installeren.

Gratis offerte

Het bezoek is essentieel, gratis en vrijblijvend. Tijdens dit bezoek bespreken we al uw noden en wensen. Op deze manier kunnen we niet alleen de haalbaarheid van het project peilen en garanderen, maar u ook tijdig een betaalbare offerte aanbieden.

badkamer oplossing te installeren.
Adaptez instapbad of douche oplossing.
Wij regelen alles.

U hoeft de diensten aan niemand anders uit te besteden, zodoende behoudt u één aanspreekpunt. Wij verzorgen alle werkzaamheden tot in de puntjes. Van het verwijderen van de oude badkamerinrichting tot de installatie en afwerking van uw nieuwe badkameroplossing. Dankzij Adaptez is de installatie van een bad met deur of inloopdouche helemaal zorgeloos, van A tot Z.

Snelle en professionele installatie.

Acht tot tien weken na de definitieve toewijzing van het project, gaan we over tot een efficiënte en probleemloze installatie van uw Adaptez badkameroplossing. Onder gunstige omstandigheden duurt de installatie van een instapbad slechts één dag. Wij rekenen ongeveer twee werkdagen voor de installatie van een inloopdouche.

nstallatie van een instapbad

Onze oplossingen:

Zitbad met deur
Ligbad met deur en douche combinatie
Ligbad met deur
Inloopdouche
Badlift

Praat met een Adaptez specialist.

Instapzitbad

Instapligbad met douchefunctie

Instapligbad

Inloopdouche

Badlift

© 2024 Adaptez. All rights reserved

Privacy Policy.

Gratis Grohe kraan